Αρχική » Ιστορική Αναδρομή

Ιστορική Αναδρομή

Ο Δημήτριος Βαλοδήμος απόφοιτος της Ηλεκτρολογικής Σχολής Αθηνών αποφάσισε να ανοίξει το 1978 το πρώτο του μαγαζί ως συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο. Έπειτα από  μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και δημιουργώντας μια ικανοποιητική πελατεία άλλαξε πλεύση και κατευθύνθηκε στο εμπόριο των ανταλλακτικών. Να σημειωθεί πως ήταν από τους πρώτους που έφερε την ανακατασκευή στην Ελλάδα. Ως γνώστης πια του αντικειμένου εξελίχθηκε και κατάφερε να μείνει στην αγορά παρά τις αντιξοότητες. Η ανακατασκευή της μίζας και του δυναμού ήρθε για να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν μας.

Κάνοντας συχνά ταξίδια μέσα στον χρόνο προσπαθούμε να εισάγουμε προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και με εξαιρετικά καλές τιμές. Οι κύριοι προμηθευτές μας βρίσκονται σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης καταξιωμένοι στο είδος τους παρεχοντάς μας την καλύτερη ποιότητα.

Σήμερα η εταιρία Βαλοδήμος κάνει ακόμη ένα βήμα προόδου και εισέρχεται στον διαδικτυακό τόπο. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει την εισοδό της στο «ηλεκτρονικό εμπόριο», ευχόμαστε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα ώστε να συνεχίζσουμε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε,

Εκ της Διευθύνσεως